Vichyssoise con croutons al parmesano

Vichyssoise con croutons al parmesano

Hey everyone, it is Drew, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Vichyssoise con croutons al parmesano. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Vichyssoise con croutons al parmesano is one of the most favored of current trending foods in the world. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. They are nice and they look fantastic. Vichyssoise con croutons al parmesano is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Vichyssoise con croutons al parmesano, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Vichyssoise con croutons al parmesano delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Vichyssoise con croutons al parmesano is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Vichyssoise con croutons al parmesano estimated approx 1 hora y media y luego tiempo para enfriarse.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Vichyssoise con croutons al parmesano using 17 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

Este fin de semana hizo muchísimo calor y tenía unos puerros en la nevera que debía gastar cuánto antes, así que decidí hacer la primera sopa fría de este año. La hice como plato único para cenar, así que también hice unos croutons para acompañar y aproveché para usar medio aguacate que había sobrado de la comida. En vez de patata, le puse una manzana que pensé combinaría bien con el queso en los croutons y así fue. En vez de nata, le puse un vaso de leche de avena y un poco de miso blanco para sabor umami. Como tenía que hacer varias cosas mientras se cocía, le puse a fuego muy lento y por eso el tiempo es más largo de lo habitual. A fuego moderado solo tardaría 30 minutos en hacerse.

Ingredients and spices that need to be Take to make Vichyssoise con croutons al parmesano:

  1. 4 puerros
  2. 1 hoja apio
  3. 1 cebolla
  4. 1 manzana
  5. 1 litro caldo pollo
  6. 1 trozo mantequilla
  7. 1 hoja laurel
  8. 1 manojito cilantro fresco (opcional)
  9. 1 cdta miso blanco (opcional)
  10. 1 litro caldo de pollo
  11. 1 vaso leche de avena
  12. al gusto sal y pimienta
  13. Croutons
  14. 4 rebanadas pan
  15. 1 trozo queso parmesano
  16. 1/2 cdta orégano
  17. 1 zas de spray de aceite de oliva

Steps to make to make Vichyssoise con croutons al parmesano

  1. Fundimos la mantequilla en una olla grande. Lavamos y cortamos la verdura y la manzana. Echamos todo en la olla.
  2. Calentamos el caldo en el microondas y echamos todo dentro de la olla. Agregamos la hoja de laurel, cuando empiece a hervir, tapamos, bajamos a fuego moderado y dejamos 30 minutos. En mi caso lo dejé una hora a fuego lento.
  3. Destapamos, quitamos la hoja de laurel y trituramos.
  4. Agregamos la leche de avena y las hojas de cilantro
  5. Disolvemos el miso en un poco de crema caliente. Agregamos la mezcla a la crema.
  6. Dejamos reposar y enfriarse. Podemos ayudar con unos hielos si vamos justos de tiempo (en mi caso como siempre... 😅). Para preparar los croutons, Ponemos a precalentar la freidora de aire. Rallamos el queso parmesano y echamos el orégano. Cortamos el pan en dados tamaño croutons y los echamos en el bol del queso.
  7. Echamos un par de zas de aceite de oliva spray a los croutons y mezclamos bien con los manos. Cuando pita la freidora, sacamos la bandeja, la forramos con papel de cocina, echamos los contenidos del bol encima y repartimos.
  8. Ponemos la freidora a temperatura 150º durante 10 minutos. Sacamos, y dejamos reposar.
  9. Y ya preparamos todo. Cortamos el aguacate y regamos con un poco de jugo cítrico (lima o limón). Echamos la crema en un bol, luego los croutons, luego los trozos de aguacate y puse unas semillas encima. Listo. ¡Un crema veraniega estupenda!

As your experience and confidence grows, you will find that you have extra natural control over your diet as well as adapt your diet plan to your individual tastes with time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of fewer or even more ingredients or is a little bit basically zesty, you can make straightforward adjustments to accomplish this objective. To put it simply, start making your recipes on time. When it comes to basic food preparation abilities for beginners you do not require to learn them but just if you grasp some straightforward food preparation methods.

This isn't a full overview to quick and also simple lunch recipes but its good something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this special food Step-by-Step Guide to Make Favorite Vichyssoise con croutons al parmesano. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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