Croissants bicolor

Croissants bicolor

Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Croissants bicolor. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Croissants bicolor is one of the most popular of current trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Croissants bicolor is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Croissants bicolor, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Croissants bicolor delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Croissants bicolor is 6 o 7 unidades. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Croissants bicolor estimated approx + 1h.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Croissants bicolor using 8 ingredients and 20 steps. Here is how you can achieve that.

Ingredients and spices that need to be Get to make Croissants bicolor:

  1. 250 gr harina
  2. 50 gr mantequilla temperatura ambiente
  3. 60 ml agua
  4. 60 ml leche
  5. 1 sobre (7 gr) levadura seca de panadero
  6. 50 gr azúcar
  7. 175 ml mantequilla fría
  8. 2 gotas colorante

Instructions to make to make Croissants bicolor

  1. Hacemos la masa la víspera para que fermente lentamente en la nevera.
  2. Para ello mezclamos todos los ingredientes menos el colorante y los 175 gr de mantequilla fría que los necesitaremos más tarde.
  3. Mezclamos en la amasadera 10 o 15 minutos hasta que sea una masa lisa y homogénea. Ponemos en un bol filmado y a la nevera.
  4. Aprovechamos también para aplanar la mantequilla fría entre dos hojas de papel vegetal.
  5. Al día siguiente cogemos una porción de unos 75 gr de masa, hacemos una bola y ponemos el colorante. Nos ponemos unos guantes y amasamos para incorporar el color hasta que sea homogéneo. Filmamos y a la nevera.
  6. Estiramos el resto de la masa con ayuda de un rodillo y utilizando harina para espolvorear la encimera. Dejamos la masa como de medio centímetro de anchura. Y disponemos la mantequilla en la mitad superior.
  7. Doblamos la parte inferior y cerramos bien por los lados.
  8. Estiramos con el rodillo con cuidado que no se aplasten las capas. Hacemos el primer pliegue doblando un cuarto hacia abajo y otro hacia arriba. Y luego plegando una parte sobre la otra.
  9. Guardamos en la nevera mínimo 30 minutos.
  10. Después volvemos a estirar y hacemos el segundo pliegue. Esta vez doblamos una tercera parte desde la parte superior y el resto de la masa sobre esta.
  11. Volvemos a poner 30 minutos en la nevera.
  12. Volvemos a sacar y estiramos la masa con el colorante del mismo tamaño que la masa plegada y la ponemos encima de esta.
  13. Estiramos para tener medio centímetro de ancho aproximadamente.
  14. Cortamos los bordes para tener un rectángulo más regular.
  15. Cortamos triángulos.
  16. Ponemos la parte coloreada hacia abajo, hacemos un corte de medio centímetro en la base ancha y enrollamos en la forma típica de los croissants.
  17. Hacemos lo mismo con los triángulos que salgan de la masa y los disponemos en una bandeja de horno con papel vegetal dejando separación entre ellos.
  18. Dejamos fermentar hasta que dupliquen el tamaño unas 2 horas aproximadamente.
  19. Encendemos el horno a 190° y horneamos hasta que estén doraditos.
  20. Hice un almíbar básico para dar brillo una vez sacados del horno. ¡A comer!

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly locate that you have much more natural control over your diet regimen and also adjust your diet plan to your individual tastes over time. Whether you intend to serve a recipe that uses fewer or even more components or is a little basically hot, you can make straightforward adjustments to achieve this goal. Simply put, begin making your recipes promptly. When it comes to fundamental cooking abilities for novices you do not need to learn them but just if you master some simple food preparation methods.

This isn't a total overview to fast and also simple lunch dishes however its excellent something to chew on. With any luck this will obtain your creative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food Steps to Make Any-night-of-the-week Croissants bicolor. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Huevos rellenos de atún y surimi

Pan de zanahoria

Merluza frita con papas asadas y mojo de pimiento y tomate seco